Frekke tyver

Våknet tidlig, og fikk ikke sove mer… Stod opp, foret dyr, satte Bridie ut i bånd med pølsebiter over hele hagen, tuslet inn, spiste frokost, og ble trøtt igjen. Snek meg tilbake opp i senga ved siden av Lars og sovnet visst for et par timer til.
Bridie oppførte seg flott ute hele tiden. Hørte ut var bortom soveromsvinduet et par ganger og sa fra at hun ville inn derom, men hun roet seg igjen fort.

Litt senere var det på tide å ut for å finne nytt bringebærkratt til pinnedyrene, og jeg tok med meg Bridie for å la hun løpe av seg litt. Åpnet bakdøra på golfen og satte Bridie inn der, åpner døra foran og bråstopper… Det henger ledinger og slenger fra midtkonsollen min! :O
Tusler tilbake inn og spør Lars om han har lånt spilleren min, da vi så smått har snakket om å sette den i Land Roger. Men nei, han har ikke rørt den. FAEN!

Yapp, da har det altså vært innbrudd i golfen i natt. Golfen stod parkert i carporten, ca 15 m fra det vidåpne soveromsvinduet vårt. Forbannet at jeg ikke tok med Bridie i senga i går som jeg hadde tenkt til. Da hadde hun garantert hørt dem. Men på stua hørte hun ingenting.

ja, min egen forbanna feil fordi jeg lot bilen stå ulåst, men like fordømt irriterende at folk skal være så frekke.

Jeg tuslet ut igjen, sjekket bagasjerommet for å se om de hadde tatt basskasse og forsterker, men dette hadde fått ligge i fred. Forsterkeren er gjemt, så sikkert derfor de ikke har tatt den. Kassa var vel for stor å dra med seg.
Tusler tilbake inn og ringer politiet. En liten halvtime senere kommer de for å få rapport og ta imot anmeldelse. De tar avtrykk av ledningene i bilen, og jeg sjekker om det kan være mer som er borte. Men nei. Kun spilleren. De 45 kr i midtkonsollen hadde også fått bli.

Forholdet er anmeldt, så gjenstår det bare å se om jeg kan være så heldig å få spilleren min tilbake om politiet sku komme over den på et raid eller noe senere. Ellers er den nok tapt. Og forsikringen kan jeg jo bare glemme, siden jeg ikke hadde låst.

grrrr..

 

jaja, etter at politiet hadde vært her, reiste Bridie og jeg allikevel opp i skogen. Plukket med masse bringebær kvist, og Bridie fikk løpt av seg en del steam. Kom hjem og satte henne i bånd ute igjen. Med mer godbitsøk. 3 timer senere tok jeg henne inn, og siden har hun sovet. Man blir sliten av å følge med på trafikken så lenge!
Har byttet i terra til pinnedyrene idag. To av dem har byttet ham de siste to dagene, den siste følger nok etter snart. Og nå begynner de å bli store faktisk! Vi snakker nok 4-5 cm nå! Kule sakene. Selv om jeg får mer respekt jo større de blir 😛

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s