Valpetafsing i Sverige

Siden det er snakk om at det kanskje skal flytte en liten staffetispe til Dokka og inn i vennegjengen, så ble det Sverigetur på oss denne helga.
Rune og Ozzy har nemlig tenkt å få en liten dame inn ihus som skal få bestemme over dem.

I fjor sommer var vi på besøk hos Kennel Joddricks i et håp om at det skulle bli født en liten rød tispe til Rune der. Desverre ble det ikke sånn, så det hele ble midlertidig lagt på is. Til det kom frem at samme hannhund som ble brukt hos Joddricks nå hadde blitt far til et kull på 9 røde valper hos kennel Little Frogs!
Siden vi allerede hadde hilst på og falt helt for Chess, så måtte vi jo ta turen for å hilse på hundefamilien her.

Rune bestilte hotell og vi fylte opp stakkars lille Magda med 3 hunder i bur og 3 voksne, samt bagasje og satte nesen mot Kungsälv i Sverige.
Var fremme hos Eva og Little Frogs gjengen i 16 tiden og ble kjapt overfalt av en flokk herlige staffer. Og mens vi nesten snødde ned (første skikkelige snøfallet i Kungsälv denne vintern) så trippet vi på trappa i påvente av å få tafse på 9 herlige valpetasser på 5 uker!

Og yepp, tipper det tok ca 2 min fra Rune fikk lille søte snuppa som Eva hadde sett ut til han i fanget, til alt var bestemt. 😛 Lille Little Frogs Venta Vendimia blir landing!!!

Little Frogs Venta Vendimia aka Lita, har allerede okkupert fanget til sin nye matfar!

 

Vær hilset, Besøkende fra O' store utland!

 

Hos kennel Little Frogs var hele hundefamilien med i oppdragelsen av valpene, og det var virkelig moro å se hvor lite valpene brydde seg om en halvgretten oldemor eller en vimsete «onkel» som valset over dem. Kanskje Lita tilogmed vil tåle å bli tråkket i bakken av mine to galskaper etterhvert?

Bestemor Gunnel tar en tur innom valperommet

 

"Heisann! Hvem er så dere??"

 

"Uæææææ, mine nye venner sier du????"

 

Lille Lita sovnet i hånda mi

Mamma Quta fikk ligge alene i valpekassa. Valpene syns det var mer spennende med besøk de.

 

Tidlig krøkes som god puppehund skal bli, eller no sånn 😛

 

Evnt kamphunder var det kanskje 😛

 

Men den som sover, synder uansett ikke. Og kan man la være å bli forelsket i dette?

 

Jafs!

 

"Onkel" Basil og valpetass

 

Rune har besøk av Mormor Gunnel, Oldemor Majken (liggende) og "tante" Helga.

 

Mens Lars ble god venn med pippippen (som jeg desverre ikke husker hva heter). Uansett, den mest oppdratte pippen jeg har møtt! Som faktisk tisset og bajset på kommando, I TOALETTET!

 

Lille Lita (Ford)

 

 

Etter rundt tre timer på gulvet med valpetasser og herlige voksne, så fant vi ut at det var på tide å la Eva få lørdagskvelden i fred for innpåslitne valpekjøpere, så vi fant veien tilbake til Kungsälv og hotellet. Tuslet en tur med hundene i sentrum (siden mine to beist fant det for godt å stikke av der vi slapp dem løs…. grrrrr), før vi fant en pizzasjappe og endte opp på et helt ok, stort hotellrom med pizza, cola og slitne hunder.

Natten gikk imponerende bra, selv uten bur til noen av hundene. Gry kastet opp litt på kvelden, og jeg så for meg en helvetes natt med spying og null søvn, men det roet seg og alt gikk strålende.

Ligge i senga på hotell er vel alltid lov, eller?

 

Søndag var det tidlig opp for å få med seg frokosten, før vi satte nesen mot Norge igjen. Første stopp ble i Kungsbäcka, da det var prat på å stikke innom Laila og Kennel Joddricks for å si hei. Desverre var Laila borte, så det besøket blir utsatt til neste sverigetur, men vi benyttet sjansen til å gå en vintertur ved Bohus festning. Men jeg må vel si at stedet er langt flottere på sommeren!

Tur opp til Bohus festning.

 

Trekløveret

 

Tur rundt Festningen.

 

Uhm, ehh ja.... Gry!

 

 

 

Valpen vår!

 

Ca kl 22 var vi hjemme igjen, og turen gikk imponerende bra. Hundene fikk markkur før vi passerte grensen, vi fikk handlet noe snop og Magda klarte brasene med både full oppakning og skikkelig drittvær.

Takk for en flott tur, Rune! Vi gleder oss til neste gang! 😉

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Valpetafsing i Sverige

  1. Helledussen for noen hjerteknusere:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s