LussiTuss

 

Nick: Lussi, TussTuss
Født: 05.03.2011
Flyttet inn: 05.03.2011
Rase: Blandingskatt
Kjønn: Hunn, kastrert
Farge: Svart/hvit

 

Lussi ble altså født her hos oss sammen med sin bror AdiTass og søster Sàmi. Sàmi bor på Raufoss og har det fint der, mens de to siste ble hos oss.
Lussi er ei lita søt snuppe, med bein i nesen. Hun jager Psycho og får juling tilbake. De er ikke helt venner de to, men ingen skader så langt.
Lussi bærer preg av at vi desverre ikke fikk sosialisert kattungene godt nok da de var små, siden moren dems angrep hundene så fort hun så dem. Dette gjør at hun trekker seg vekk fra oss, men lar seg fint håndtere om vi først får tak på henne.
Hun elsker å drikke vann fra dusjen eller vasken på badet, og bryr seg ikke  mye om ørene er fulle av vann etterpå 😛 Hun er en bestemt snuppe, og gjør som hun vil. Og en sjelden gang i blandt kan  hun komme bort for å få kos. Men hun vil heller kose med hundene enn oss mennesker. Hundene bryr seg desverre ikke, og Lussi ender opp uten kos 😛
Lussi er semilanghår og utrolig vakker! En blank, lettstelt nydelig pels! Og man må jo bare like henne, tiltross for at hun er asosial.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s